For driftspersonale

Informationsmateriale

English(Urdu) اردوTürkçe (Tyrkisk)(Arabisk)عربيBosanski – hrvatski – srpskiSoamali (Somalisk)رسی (Farsi)

Informationsfoldere mm.

Hos Landsbyggefonden kan du bestille flere plakater, foldere og brevkort med gode råd til beboere.
Kontakt Birthe Jøhncke på telefon 3376 2103 eller send en mail til bjn@lbf.dk for at få ekstra materiale tilsendt.

Beboerguiden kan udfyldes med information tilpasset ejendommen, og der er mulighed for efterfølgende at indsætte yderligere information og kontaktoplysninger. Den er velegnet til uddeling ved indflytning, når fyringssæsonen går i gang, eller hvis I oplever stigende antal henvendelser om skimmelsvamp.

Du kan også hente folderen nedenfor, den indeholder både information om, hvordan man undgår skimmelproblemer, og hvordan beboere selv kan fjerne mindre angreb af skimmelsvampe. I toppen af siden finder du folder og video på en række fremmedsprog.

Download folder om skimmelsvampe (sort/hvid)

Download folder om skimmelsvampe (farve)

Undervisningsmateriale

Hvis du som driftsansvarlig vil holde et informationsmøde om skimmelsvampe, kan du tage udgangspunkt i disse materialer:

Information til mødeledere

Her finder du information om, hvordan du kan gribe mødet i din afdeling an.

Download information til mødeledere

Drejebog

Dette er en introduktion til, hvordan den præsentation, du kan bruge på mødet, er bygget op. Læs drejebogen igennem for at få inspiration til, hvad du kan sige undervejs i præsentationen.

Download drejebog

Præsentation

Når du holder mødet, kan du støtte dig til denne Power Point, som indeholder en generel præsentation af skimmelsvampe, små øvelser og en introduktion til de nye værktøjer, som er udviklet til brug i jeres afdeling.

Download præsentation

Inden du holder møde om skimmelsvampe i din afdeling, er det en god idé at downloade og læse disse tre materialer igennem. Husk også at vise informationsfilmen om skimmel på mødet.